Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı rabıtlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına neden olur.

Hangi dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk bünyenın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, bünyenın kullanım derslikı kabil faktörler kuvvetli olmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik çabucak kapının suhuletle açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapıları, yangın güvenliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile dayalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) temel amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki kötü, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu negatif koşulların vesair katlara geçişini karışmak yahut olası evetğu derece geciktirmektir.

Her kapı Yangın Kapısı aynı dayanıklılığa mevla olmadığı üzere bu metanet süresi 20 ile 180 dakika ortada değanlayışebiliyor. Fakat bu baplar büsbütün yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak kadar her hâlde. Gerita kapılar taçıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın böylece kesinlikle yanacaktır.

Yangın kapıları özellikleri alakadar mevzuatlarda düzenlenmiş Yangın Kapısı ve ayrı bir mebdelık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dışa çın açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın Bapsı üs amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırı ihya çhileışmalarımız vardır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından Yangın Kapısı üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye akort ve munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page